SEO Oslo

Bedrift i Oslo, og ser etter SEO tjenester? Vi leverer søkemotoroptimalisering til små og mellomstore bedrifter i Oslo og Akershus. Vårt fokus er å levere kostnadseffektiv SEO, som gir din bedrift økt synlighet hos relevante målgrupper. Har du en nasjonal eller lokal kundegruppe? Eller kanskje begge deler? Vi leverer tjenester som gjør:

 • Din bedrift synlig i det nasjonale Google søket.
 • Din bedrift synlig i det lokale Google søket.

Det er veldig viktig å ha klarhet i dette før man implementerer SEO. Fordi strategiene er forskjellig om man ønsker å henvende seg mot hele det norske markedet, eller kun deler av det, som f.eks. markedet i Oslo og Akershus.

Ønsker du å komme i kontakt med en SEO konsulent? Vi leverer skreddersydde og kostnadseffektive SEO løsninger tilpasset ditt behov. Legg igjen navn og telefonnummer, så kontakter vi deg.

 

 

SEO strategi tilpasset hvor dine kunder er lokalisert.

Det er tre type tilnærminger man kan ha til søkeoptimalisering, avhengig av hvilke geografiske segment man henvender seg mot:

 • Nasjonal SEO – hvis ens kundegruppe er lokalisert i hele Norge.
 • Lokal SEO – hvis ens kundegruppe er lokalisert i kun deler av Norge.
 • Nasjonal og lokal SEO – hvis ens kundegruppe er lokalisert i hele Norge, men også spesifikt deler av Norge.

 

søkemotoroptimalisering i Oslo

 

Nasjonal SEO.

Selger bedriften din produkter eller tjenester til kunder i hele landet, så er det viktig å ha fokus på nasjonal SEO. Det vil si å rangere høyt i Google på relevante søkeord med høyt volum, når individer over hele Norge søker etter det din bedrift tilbyr. Vi søkemotoroptimaliserer din nettside, slik at den blir synlig i Google for potensielle kunder over hele Norge. Ta kontakt for et uforpliktende tilbud. Eller kom om i gang med søkeoptimalisering gjennom en uforpliktende og gratis SEO analyse,ved å gå inn på linken under.

 

Gratis SEO Analyse

 

 

Lokal SEO.

«I Oslo bor det i overkant av 650 000 mennesker. Det vil si at Oslo innbyggerne søker mer en 320 000 ganger i Google hver dag.» Ca 50 % av alle søk er lokal søk. Det vil si at det foretas over 160 000 lokale søk i Oslo by, hver eneste dag»

Lokal søkemotoroptimalisering gjør din bedrift synlig for kunder «nær deg». Eksempler på lokale søk er:

 • «Advokat Oslo»
 • «Regnskapsbyrå Oslo»
 • «Tannlege Grunerløkka»
 • «Elektriker i Oslo»
 • «Restaurant i Oslo sentrum»

Dette er søk med en lokal intensjon, og da gir Google lokale søkeresultater tilbake.

Er man en lokal bedrift, med et et lokalt kundesegment i Oslo. Så er det helt avgjørende å dukke høyt opp i Google, når kunder i Oslo området søker etter de varer/tjenester du tilbyr.

Konkurransen i Oslo er tøff for lokale bedrifter.

Se bare på eksempelet under, på søk etter frisør i Oslo. Over 300 frisører dukker opp i Google Kartet.

SEO Oslo

Hvordan kan din bedrift skille seg ut?

Jo ved å rangere på topp i Google Kartet. Under ser du det som kalles The Google Snack Pack for lokal søk.

SEO i Oslo

Det er her din bedrift vil ligge. På topp tre listen på lokal søk for din bransje. Over 50 % av alle kunder, vil velge en av de som ligger på topp tre.

Lokal SEO er spesielt viktig for bedrifter som henvender seg mot kundegrupper i Oslo og Akershus, fordi konkurransen er tøffere der. Det er langt flere konkurrenter enn i mindre byer i Norge. Derfor er det viktig å skille seg ut. Og belønningen hvis man klarer å skille seg ut er stor, fordi det er så mange potensielle kunder i Oslo.

Skal din bedrift være synlig i Google lokal søk, så må man ha fokus på to ting:

 • Google Min Bedrift.
 • Lokale landingssider på hjemmesiden.

Dette leverer vi pakkeløsninger for.

 

SEO pakke for Google Min Bedrift.

En optimalisert Google Bedrifts oppføring gjør din bedrift mer synlig i Google Kartet. Jo mer oppdatert din profil er, jo høyere rangerer  Google den i kartet. En optimalisert bedrifts profil, er ikke bare positivt med tanke på rangering, men også for besøkende som går inn på profilen. Ved å ha:

 • Riktig kontaktinformasjon
 • Fine bilder og engasjerende videoer
 • Gode anmeldelser
 • Interessante innlegg

Så gjør du profilen mer interessant for besøkende. Da øker sannsynligheten for at de tar kontakt med din bedrift.

Optimalisering Google Min Bedrift
3990.00
Optimalisering av Google Bedrift Profil
Rapport med resultater etter en måned

Fordeler:

 • Økt rangering i Google Kartet.
 • En mer engasjerende og spennende profil for besøkende.

 

SEO pakke for Lokale landingssider.

Egne sider på hjemmesiden som er søkeoptimalisert for lokal søk er viktig. Spesielt for å synes lokalt i Google, i en så stor by som Oslo. Konkurransen i Oslo er hard, det er mange som ønsker å synes i Google. Derfor må man fokusere på å utvikle landings – sider som er lokalt søkemotoroptimalisert.

1 stk lokal landings side
5990.00
- Nøkkelord analyse
- Konkurrent analyse
- Innhold: 500 til 1000 ord
- SEO optimalisert for lokal søk
 

Fordeler:

 • Økt synlighet i Google på lokale søkeord for din bransje.
 • Økt rangering i Google Kartet for bedrifts profilen.

 

Ønsker du å sjekke ut flere av våre lokale SEO pakker?

Ta kontakt med oss, og vi gir deg uforpliktende tilbud på søkemotoroptimalisering tilpasset din bedrifts behov.

 

Gå til:   Hjem   Blogg      Tjenester      Referanser      Kontakt Oss

 

 

 

Møllesvingen 1 a

0854 Oslo

Åpningstider: 08:00 – 17:00 mandag til fredag.

Telefon: 904 03612

Epost: kvalitetmedia@gmail.com

Kvalitetmedia Oslo har tilholdssted i Oslo. Det er lokalisert ved Ullevål som ligger mellom Sagene, Sogn og St. Hanshaugen. Det er gangavstand ca 5 minutter fra Ullevål stadion.

Fra Gardermoen Flyplass. (Ravinevegen 11, 2060 Gardemoen) Kjør inn på E6 i ca 2,5 kilometer. Ta E6 og Ring3/Rv150 til Sognsveien i Ullevål, Oslo i ca 50 kilometer. Følg Sognsveien til Møllesvingen ca 500 meter.

Fra Jernbanetorget. (0154 Oslo) Kjør mot nordøst på Skippergata mot Biskop Gunnerus gate ca 98 meter. Sving til høyre og inn på Biskop Gunnerus’ gate ca 250 meter. I rundkjøringen: Ta 4. avkjøring ut på Rv162 ca 1,3 kilometer. Sving til høyre og inn på Pilestredet ca 1 kilometer. I rundkjøringen: Ta 3. avkjøring ut på Thereses gate ca 850 meter. Fortsett på Sognsveien ca 1, 6 kilometer. Sving til høyre og inn på Møllesvingen ca 50 meter. 

Fra SKI Stasjon. (1400 SKI) Ta Fv154 til E18/E6 i Ås ca 6,6 kilometer. Følg E6 og Rv150 til Sognsveien i Ullevål, Oslo ca 30 kilometer. Følg Sognsveien til Møllesvingen ca 500 meter. 

Fra Aker Stasjon.  (Torvveien 4, 1383 Asker) Ta HagaløkkveienDrammensveien og Jørgensløkka til E18 ca 1,5 kilometer. Følg E18 og Rv150 til Sognsveien i Ullevål, Oslo ca 22 kilometer. Følg Sognsveien til Møllesvingen ca 500 meter.