SEO tjenester for bedrifter i Oslo

SEO Oslo

Vi hjelper lokale bedrifter i Oslo med SEO. Visste du at over 90 % av oss bruker internett for å søke etter lokale varer og tjenester? Den desidert største søkemotoren er Google. Derfor må du som er avhengig lokale kunder være synlig i Google. Det holder ikke bare å være synlig i Google, men mer synlig enn dine konkurrenter. Dette hjelper vi deg med.

 

 

 

                                               

                                                       Gratis SEO Analyse

Tøff konkurranse.

Betjener din bedrift kunder i og rundt Oslo by? Da har du sikkert opplevd at det er stor konkurranse om kundene. Se bare her, hvis man f.eks. søker etter en frisør i Oslo. På kartet her ser du bare 20 av de over 300 frisørene som dukker opp i Google Kartet på søk etter en frisør i Oslo. Hvordan skille din bedrift ut ifra mengden?

SEOOslo

Optimaliser din Google Bedrifts Profil

Det er det enkle svaret! Det holder ikke bare å ha opprettet en Google Bedrifts oppføring. De har de fleste av konkurrentene dine også. Den må optimaliseres, slik at din bedrift dukker først opp i Google Kartet på de søkeordene som er viktigst for din bransje!

The Google Snack Pack.

Dette er The Google Snack Pack på søk etter tannlege i Oslo. Topp tre listen i lokale søk. Det er her du som bedrift vil ligge. Over 60 % vil velge en av bedriftene som ligger på topp tre . Ligger du utenfor topp tre, så går du glipp av mange potensielle kunder. Målet med en Google Bedrifts optimalisering er å få din bedrift på topp tre listen.

søkemotoroptimaliseringoslo

En optimalisert Google Bedrift profil har mange fordeler.

Det er ikke bare å komme høyere opp i Google Søk. Men også å gjøre din profil i Google mer attraktivt for kundene. I Oslo har kundene ofte mange alternativer å velge mellom. Ved å ha:

  • Spennende og tiltalende bilder.
  • Video presentasjon av bedriften din.
  • Mange beskrivende anmeldelser fra fornøyde kunder.
  • Utlysning av gode tilbud.

Så kan man på en positiv måte skille seg fra ens konkurrenter, og dermed øke sannsynligheten for at kundene velger din bedrift. Søkemotoroptimalisering i Google Min Bedrift handler ikke bare om å forbedre din rangering i kartet for Oslo, men også å gjøre din profil mer levende, spennende og aktuell for potensielle kunder.

 

En måned etter optimaliseringen vil du få en rapport som viser hvilke resultater det har gitt. Analysen viser:

  • Om din bedrift oftere dukker opp i søk.
  • Om din bedrift får flere henvendelser pr telefon.
  • Om det er flere som har besøker din hjemmeside.

Vi er opptatt av både kortsiktige og langsikte SEO resultater. Og etter en måned skal man begynne å se fremgang. Er resultatene negative, eller uendret. Refunderer vi hele beløpet. Så sikre er vi på våre tjenester.

seooslostatistikk

SEO Referanser.

Det viktigste for oss er at kundene opplever økt trafikk og får flere henvendelser. Google Min Bedrift optimalisering fungerer i praksis. Sjekk hvilke resultater våre tidligere kunder har fått av en slik optimalisering.

Bestill en optimalisering

Optimalisering Google Min Bedrift
3990.00
Optimalisering av Google Bedrift Profil
Rapport med resultater etter en måned

Eller start med en gratis SEO analyse.

Lurer du på hvor synlig din bedrift er i Google kartet i Oslo, og hvilke SEO tiltak du kan gjøre for styrke din rangering? Da anbefaler jeg en gratis og uforpliktende SEO analyse for Oslo. Her får du en oversikt over din plassering for dine viktigste søkeord, samt tips til tiltak du kan gjøre for å forbedre din rangering.

SEO analyse Oslo

 

Oppfølging og utvikling

For å opprettholde og styrke din rangering i Google Kartet over tid så må profilen din følges opp. Vi følger opp profilen din på månedlig basis. Du vil få rapport en gang i måneden som beskriver utviklingen. Ingen bindingstid, du avslutter når du selv måtte ønske. La oss gjøre det vi er best til, slik at du har tid til å gjøre det du er best på.  Ta kontakt for å bestille! Koster fra 650.00 i måneden.

 

 

 

 

oslo

Super enkel hjemmeside via Google Min Bedrift.

Ser du etter en enkel hjemmeside? Via Google Min Bedrift kan vi sette opp en enkel nettside for deg. Her vil du kunne legge inn kontaktinformasjon, bilder og beskrivelse av de tjenestene du leverer. En slik løsning er mest aktuelt for dem som betjener lokale kunder i og rundt Oslo. Det vil gi deg en mer komplett Google Bedrifts Profil, og vil styrke din synlighet lokalt i Google kartet. En hjemmeside koster tid og penger. Ofte må du påregne et sted mellom 15.000 og 30.000 for en kvalitetsikret hjemmeside. En hjemmeside via Google Min Bedrift er absolutt ikke en fullverdig erstatning for vanlig hjemmeside. Men hvis du ikke ønsker å bruke tid og penger på en fullverdig nettside nå, så kan en slik webside fungere som en erstatning. Vi lager en slik hjemmeside for 1900.00. Ta kontakt for å bestille. Eller les mer om en slik løsning her!

 

 

Kontakt vår avdeling i Oslo

Møllesvingen

0854 Oslo

Telefon: 904 03612

Epost: kvalitetmedia@gmail.com

 

Gå til:   Hjem   Organisk SEO   Lokal SEO