SEO pakke for bedrifter som selger til kunder lokalt.

Vår SEO pakke gjør din bedrift mer synlig for kunder i ditt nærområdet. Betjener du kunder i lokalt, er det veldig viktig å være synlig i Google Kartet. Ved å optimalisere Google Bedrifts Profilen så kan din bedrift bli  mer synlig i Google Kartet, enn dine konkurrenter. Et typisk lokal søk kan være å skrive inn «frisør» i Google. Da vil det dukke opp et Google Kart, som viser lokale frisører i nærområdet. Har du en frisørsalong, og ønsker å bli valgt av potensielle kunder. Så er det helt avgjørende å dukke opp høyt i det lokale søket etter frisører. En optimalisert Google Bedrift profil sørger for at din bedrift rangerer høyt i Google Kartet. Jo høyere bedriften rangerer i kartet, jo større sannsynlighet er det for å bli valgt av kundene. Ca 50 % av alle søk i Google er lokale, derfor må man ha fokus på  lokal SEO.

 

seo pakke

 

SEO pakke for Google Min Bedrift optimalisering.

Det første man vil gjøre for å synes lokalt i Google er å opprette en Google Bedrifts profil. Deretter må den optimaliseres. Det handler om å:

  • Legge inn riktige kategorier.
  • Legge inn adresse, telefonnummer og nettsted.
  • Legge inn bilder.
  • Legge inn bedrifts beskrivelse.
  • Legge inn videoer.
  • Legge inn profil bakgrunn.
  • Skrive interessante innlegg.
  • Få gode anmeldelser og svare på disse.

Dette kan man gjøre selv. Men hvis man ikke har tid og kompetanse til det, så kan vi gjøre det for deg. Vår lokale SEO pakke danner grunnlaget for en solid rangering i Google Kartet de neste årene. Denne løsningen passer for alle bedrifter som henvender seg mot lokale kunder. Også for de som både har nasjonale og lokale kunder, som f.eks. en nettbutikk.

Optimalisering Google Min Bedrift
3990.00
Optimalisering av Google Bedrift Profil
Rapport med resultater etter en måned

 

Ønsker du tilbud på et større prosjekt? Vi spesialtilpasser også større SEO pakker, hvis det er behov for det. Ta kontakt med oss for en uforpliktende prat om hvordan din bedrift kan oppnå høyere rangering i Google, og ved det øke omsetningen.

Har du en nettside og ønsker å se hvordan den imøtekommer kravene når det gjelder søkemotoroptimalisering? Klikk på linken under og få en uforpliktende SEO analyse. Her går vi igjennom alle viktige aspekter ved din hjemmeside. Du får en SEO – rapport innen to dager med konkrete anbefalinger du bør gjøre for å styrke din rangering i Google.

 

Gratis SEO Analyse

 

 

Gå til:   Hjem    Lokal SEO    Søkemotoroptimalisering    Gratis SEO analyse    SEO Oslo    SEO konsulent