SEO/søkemotoroptimalisering for bedrifter i Grenland

Vi er en lokal leverandør av søkemotoroptimalisering til små og mellomstore bedrifter i  Porsgrunn, Skien og Bamble. Enten bedriften opererer i et lokalt eller nasjonalt marked, så har vi gode tilpassede SEO løsninger. Vi reiser ut og tar uforpliktende møter på kundenes adresser, så gjerne kontakt oss og book et møte i dag.

Vi gjør din bedrift synlig for lokale kunder.

Vi hjelper lokale bedrifter i Grenlands – området å vokse gjennom effektive lokale SEO strategier.

Vi er et lokalt SEO byrå, som hjelper små og mellomstore bedrifter å være synlig for kunder i Grenland, gjennom kostnadseffektiv digital markedsføring. Selv i forholdsvis små byer og tettsteder som Skien, Porsgrunn og Bamble, så er det viktig at man skiller seg ut fra konkurrentene. En av de beste måtene å gjøre det på, er å rangere over konkurrentene i Google.  Jo høyere opp i Google bedrift er på viktige søkeord, jo oftere velger potensielle kunder den bedriften. Derfor må du ha fokus på SEO, for å øke omsetningen og oppnå vekst.

«I Grenland regionen bor det ca 115 000 mennesker. Over 50 % av disse foretar et eller flere søk på Google hver dag. Det vil si at det er over 60 000 søk i Google i Grendlands – området hver dag.»

 

seo porsgrunn

 

Ønsker du å få kontakt med en SEO konsulent? Legg igjen ditt navn og telefonnummer under, så ringer  vi deg opp igjen.

 

Våre søkeoptimaliserings tjenester.

Vi tilbyr to type SEO tjenester.

SEO. 

Ønsker du å nå et nasjonalt publikum med dine produkter eller tjenester? Vi søkemotoroptimaliserer din nettside, slik at den rangerer høyt i Google på viktig søkeord for din bransje. Dette er ikke bare aktuelt for nettbutikker, men også for andre type bedrifter i Grenland som ønsker å nå ut til et nasjonalt marked.

Lokal SEO.

Reidar står utenfor Downtown i Porsgrunn, og trenger å få tak i et bilverksted, fordi bilen lager noen rare lyder. Han tar opp mobilen og søker etter bilverksted i Google. Først i Google Kartet dukker Bildeler Porsgrunn opp. Det er i nærheten, og de har gode anmeldelser på Google Bedrifts profilen sin. Derfor ringer Reidar dem. Dette er lokal SEO i praksis.

Lokal søkemotoroptimalisering handler om å være synlig i Google for potensielle kunder i nærområdet. Det kan man gjøre ved å:

  • Optimalisere ens Google Bedrift Profil.
  • Opprette og søkemotoroptimalisere lokale landingssider.
  • Sette seg opp på de riktige opplysningstjenestene/bedriftsoppføringene på internett.

Det hjelper vi gjerne din bedrift med.

Hvorfor bør du velge å samarbeide med oss?

  • Vi har gode priser.
  • Fokus på god oppfølging.
  • Vi har engasjement for ditt case.
  • Vi er lokale.
  • Vi er lette å få tak i.
  • Vi har åpne og ryddige prosesser.
  • Vi følger Google sine retningslinjer for søkemotoroptimalisering.

 

seo skien

 

Ønsker du å komme i gang med SEO? Ta gjerne kontakt for en uforpliktende konsultasjon, vi tar turen ut til din bedrifts – adresse. Vi leverer også gratis SEO analyser. Her kjører vi en analyse av hvor godt din hjemmeside er søkemotoroptimalisert. Og gir tips og råd om hva dere kan gjøre for å øke nettsiden sin synlighet. Klikk på linken under for å få den til sendt.

 

Gratis SEO Analyse

 

 

 

Gå til:   Hjem   Blogg      Tjenester      Referanser      Kontakt Oss

 

 

Kvalitetmedia – «ditt digitale SEO byrå i Grenland»

+ 47 47906360

Tuftesvingen 5, 3962 Stathelle.

Kvalitetmedia ligger i Bamble kommune, litt sørover mot Arendal fra Porsgrunn og Skien.

Fra Jernbanevegen, 3716 Skien. Ta Amtmand Aalls gate og Gjerpensgate til Mælagata ca 1 km. Ta Fv357 og Elstrømbrua til Ulefossvegen ca 4 km. I rundkjøringen: Ta 1. avkjøring ut på Ulefossvegen. Ta Fv353 til Findalskleiva i Bamble ca 25 km. Følg Findalskleiva til Tuftesvingen. 

Fra Jernbanegata, Porsgrunn. Kjør mot sørøst på Jernbanegata mot Sverdrupsgate. Følg Fv32 og E18 til Friervegen/Heistaddalen. Ta avkjøringen 50 fra E18 ca 10 km. Følg HeistaddalenFv354 og Herreveien/Fv353 til Tuftesvingen i Bamble ca 8 km.

Fra Lundedalen 35, 3940 Porsgrunn. (Heistad SkoleKjør mot sørøst på Lundedalen mot Pans veg. Følg Fv354 og Herreveien/Fv353 til Findalskleiva i Bamble ca 8 kilometer. Følg Findalskleiva til Tuftesvingen.

Fra Storgata 8, 3970 Langesund. Ta Skougaards gate til Kirkeveien/Fv352. Fortsett på Fv352 til Findalskleiva ca 9 km. Følg Findalskleiva til Tuftesvingen ca en halv kilometer.