Søkemotoroptimalisering (SEO)

Noen viktige SEO tips for 2018

En kort gjennomgang av grunnleggende SEO tips for 2018.

Lurer du på hva de mest elementære SEO tips for 2018 er? Neil Patel går igjennom de tre triksene han mener er viktigst for søkemotoroptimalisering i 2018.

Være nisjefokusert når det kommer til innhold.

Jo mer grundig og i dybden du går til verks på utvalgt temaer jo bedre. La oss si at du driver en hjemmeside som handler om trening. Da er det viktig at ditt innhold handler om trening, og gjerne spesifikke temaer innenfor trening igjen. Gå i dybden og ikke i bredden på innhold. Hold deg til din nisje, og ikke skriv om alt mulig annet. Driver du f.eks. en frisørsalong og du har en blogg på din hjemmeside. Så skriv om temaer innenfor frisøryrke, og ikke om shopping, skjønnhetsprodukter osv.

Vær grundig med ditt innhold.

hvordan søkemotoroptimalisere i 2018

 

Optimalisere din tittel og meta – beskrivelse.

Inkluder dine nøkkelord i både tittel og meta beskrivelsen. Og ha et meningsfullt innhold som vekker leserens nysgjerrighet, slik at de får lyst til å klikke videre inn på artikkelen.

Dette er tips som både er bra for søkemotoroptimaliseringen, men også bra for leseren. Noe som er veldig typisk for SEO. Det er ikke slik at SEO bare viktig for å nå til topps i søkemotorene. Gode søkeoptimalisering – tiltak fører også ofte til mer meningsfylte, effektive og brukervennlige hjemmesider for besøkende.

Benytte deg av Google Search Console.

Et meget effektiv og nyttig verktøy, når du skal optimalisere din hjemmeside i 2018. Det er levert av Google, og er gratis.

Dette er et verktøy som tar litt tid å lære seg, men som du også får veldig mye igjen for når du har lært deg det.

Gå til:    Hjem     Hvordan å velge en SEO ekspert    Hva er en Teknisk SEO analyse?    Gratis og nyttige SEO verktøy      Hvordan bygge linker for lokale SEO?       Hvordan velge et SEO Byrå?       Viktigste lokale SEO faktorer 2018      Hvordan optimalisere din Google Min Bedrift profil?      SEO og de ulike kundetypene

Leave a Reply

Notify of
avatar
wpDiscuz